Hvordan sletter du din Binance konto?

Er du ikke helt tilfreds med din Binance konto? I denne artikel vil vi hjælpe dig med at slette din Binance konto.

Trin 1: Deaktiver din Binance konto

Før du kan slette din Binance konto, skal du først deaktivere den. Dette anbefales også, hvis der er sikkerhedsproblemer: Dette vil forhindre hackere eller andre ondsindede parter i at stjæle dine penge.

Naviger i menuen til din profil og derefter til Sikkerhedsindstillinger. Her kan du klikke på Deaktiver konto.

Når du har deaktiveret kontoen, kan du ikke aktivere den igen inden for 2 timer.

Trin 2: Slet din konto

Du kan kun slette din Binance-konto, når der ikke er nogen saldo tilbage på din konto. Det betyder, at der skal være mindre end 0,001 BTC i alt på din konto. Har du stadig penge på din konto? Så kan du først hæve dem eller sende dem til en ekstern wallet. I denne artikel forklarer vi, hvordan du gør dette.

Når du har deaktiveret din konto, vil du normalt se indstillingen Slet denne konto. Udfyld derefter din e-mailadresse eller dit telefonnummer, og klik på Bekræft for at slette.

Kan du ikke se muligheden for at slette din konto? Så kan du kontakte Binances kundeservice.

Er det tilrådeligt at slette din Binance konto?

Jeg vil ikke anbefale, at du sletter din Binance-konto. Det er permanent at slette din Binance-konto, og du vil miste alle dine data. Dette omfatter din ordre historik, åbne ordrer, henviste venner og sikkerhedsoplysninger.

Husk, at det er gratis at beholde din Binance-konto. Binance opkræver ikke yderligere gebyrer, hvis du ikke logge ind i et stykke tid. Ved at beholde din konto kan du blot logge ind igen på et senere tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *