Binance NFT håndbog

NFT står for Non-fungible token, som er en unik digital genstand, der er forbundet med en smart kontrakt. På Binance er det også muligt at handle NFT’er ved hjælp af Binance NTF Marketplace. I denne vejledning kommer vi til at diskutere, hvad du kan gøre med denne Marketplace.

Tip: har i ikke åbnet en konto på Binance endnu? Klik her og få en permanent rabat på 20% på alle dine transaktionsgebyrer via vores vennerabat.

Hvad betyder Binance NFT Marketplace?

Binance NFT Marketplace er en centraliseret børs til køb, salg og oprettelse af forskellige ikke-fungible tokens.

En stor fordel ved at handle med NFT’er via Binance er, at brugerne ikke er anonyme. Det betyder, at du ved, at den anden part er verificeret, og da alle transaktioner foregår gennem Binance, er risikoen for svindel meget mindre.

Med Binance NFT Marketplace kan du også drage fordel af børsens omdømme. Fordi mange mennesker bruger børsen, kan du altid hurtigt sælge dine NFT’er. Desuden har Binance mange potentielle købere, hvilket øger chancen for at opnå en pæn fortjeneste.

En anden fordel er, at Binance Marketplace opkræver lave transaktionsgebyrer: de er i øjeblikket på 1%. Du kan også modtage royalties som kunstner: Hvis du opretter en NTF på Binance, og den bliver solgt flere gange, får du 1 % på hvert efterfølgende salg.

Endelig er det godt at nævne, at mining processen på Binance er meget billig, fordi den kører på Binance Smart Chain. Som følge heraf betaler du ikke høje gas gebyrer, når du handler NFT’er gennem Binance.

Forskellige funktioner i Binance NFT Marketplace

Særlige begivenheder

Binance arrangerer regelmæssigt særlige arrangementer, hvor det er muligt at købe NFT’er af kendte mærker og kunstnere. Du vil have mulighed for at købe berømt kunst ved disse begivenheder.

Mystery boxes

Du kan også tage en chance på Binance NFT Marketplace ved at købe en mystery box. På Binance ser du på forhånd chancen for sjældne genstande. Hvis du er heldig, kan du opnå en betydelig fortjeneste med en mystery box, men du kan også modtage mindre interessante genstande.

Hvordan kan du komme i gang med NFT Marketplace?

Trin 1 åbne en konto hos Binance

Før du kan bruge NFT markedspladsen på Binance, skal du først åbne en konto. Det er helt gratis og nemt at åbne en konto hos Binance. Det er tilrådeligt at gennemgå verifikationsprocessen, så du kan bruge alle mulighederne på Binance platformen.

Klik her for at åbne en konto på Binance og nyde godt af en 20% permanent vennerabat!

Trin 2: Køb en NTF på Binance

Du kan købe NFT’er til en fast pris på Binance. For at gøre det skal du blot klikke på knappen Buy Now Køb Nu.

NFT kopen

I nogle andre tilfælde skal du byde på en NTF: I en auktion vinder den bruger, der har det højeste bud ved slutningen af bud perioden, auktionen. Det er nemt at byde på en NTF: du skal blot klikke på Giv et Bud(Place a Bid). Du skal altid byde et beløb, der ligger mindst et beløb over det sidste bud. Dit bud beløb indefryses midlertidigt for at sikre, at du rent faktisk kan købe NTF’en, hvis du vinder auktionen.

NTF-veiling

Du kan også købe en mystery box. Du kan se procentdelen af sjældne genstande i hver mystery box. Disse procenter angiver chancerne for at vinde en sjælden genstand.

Mysterybox kopen Binance

Før du kan købe NFTer, skal du bruge krypto. Du kan nemt indbetale den tilsvarende krypto ved at trykke på knappen indbetal nu (deposit now). I denne artikel, vil vi vise dig, hvordan du gør dette.

Trin 3: Videresalg af en NFT

Ved at navigere til din profil kan du straks se, hvilke NFT aktiver du har til rådighed under NTF-aktiver(NTF Assets). Du kan derefter tilbyde dine aktiver til salg på Binance Marketplace. Du kan tilbyde dine NFT-aktiver på en auktion, eller du kan fastsætte en fast pris.

Hvis du ønsker at auktionere NFT, skal du indtaste følgende data:

  • Auktionens varighed (højst 1 uge)
  • Mindste bud for auktionen

Du vælger også altid et navn til din NFT. Derefter kan du placere dit salg på Marketplace og forhåbentlig tjene en pæn sum penge med din NFT!

Hvordan kan du selv lave en NFT?

Du kan kun oprette NFT’er på Binance, når du er inviteret. Når du har adgang til denne mulighed, kan du trykke på knappen Opret (Create) i øverste højre hjørne for at oprette en NFT. Du kan derefter vælge mellem et billede, en lydfil eller en video. Det er muligt at oprette en enkelt NFT eller en serie.

Når du har valgt, hvilken type NFT du vil oprette, kan du uploade filen/filerne. Du skal betale et mint fee i BNB for at oprette NFT’en. Heldigvis er dette gebyr relativt lavt, så det er ikke dyrt at tilføje NFT’er.

Det gode ved Binance er, at du modtager 1 % hver gang din NFT videresælges. Når du lancerer en populær NFT, kan du modtage tilbagevendende provisioner.

Hvis du endnu ikke er i stand til at skabe kunstværker på Binance-platformen, kan du importere dem. Du vil også modtage en provision på 1 % på NFT’er, som du importerer (indbetaler) til din Binance-konto og sælger.

Konklusion NFT Marketplace Binance

NFT’er er en hype, og Binance ved, hvordan man udnytter dette. NFT Marketplace er let at bruge, og du kan hurtigt købe og sælge NFT’er. For at købe og sælge skal du bruge BNB, BUSD eller ETHC, men heldigvis kan du købe dem hurtigt på børsen. Især den 1% provision, du får for at sælge dine egne NFT’er, er attraktiv.

Ofte stillede spørgsmål om NTF

Du kan kun oprette en NFT på Binance, hvis du bliver inviteret til at gøre det. Heldigvis kan du også importere NFT’er og derefter sælge dem. Så hvis du opretter en NFT et andet sted, kan du stadig tjene penge med den på Binance-platformen.

Med Indbetale (Deposit) muligheden kan du nemt indbetale NFT’er til din Binance-konto. Du kan vælge mellem en NFT, der kører på Binance Smart Chain, og en NFT, der kører på Ethereum kæden. Det er muligt at tilføje NFT’er via MetaMask eller WalletConnect.

En NFT er et uombytteligt og uerstatteligt ejercertifikat, der ikke kan byttes. Dette certifikat kan f.eks. vedhæftes et billede eller en video. Med en NFT kan du bevise, at du er den eneste ejer af et digitalt kunstværk, en sang eller endog et objekt i et videospil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *