Hvordan kan man købe Ethereum på Binance

Har du lyst til at købe Ethereum på Binance? I denne korte vejledning kommer vi til at diskutere, hvordan du hurtigt kan købe din første Ethereum på Binance kryptobørsen i 3 nemme trin! Du vil også finde flere oplysninger, der kan hjælpe dig, når du investerer i Ethereum.

Trin 1: Åbn en konto på Binance

Før du kan købe Ethereum, skal du have en konto på denne kryptobørs. Med knappen nedenfor kan du åbne en konto på Binance med det samme og nyde godt af en permanent 20% vennerabat på alle dine transaktioner:

For at åbne en konto skal du blot udfylde en e-mail og en adgangskode. Det anbefales, at du verificerer din identitet, da dette vil give dig flere handelsmuligheder. Det er også vigtigt at sikre din konto tilstrækkeligt, læs her hvordan du gør dette.

Trin 2: Indbetale penge krypto

Du har brug for penge, som du kan veksle til Ethereum. Heldigvis kan du på Binance hurtigt indbetale penge eller krypto på din konto. For at gøre dette skal du navigere i din konto til Wallet oversigt (Wallet overview) og trykke på Indbetaling (Deposit).

Geld storten Binance

Har du brug for hjælp til at indbetale penge eller kryptoer på din Binance konto? I denne korte vejledning hjælper vi dig på vej!

Trin 3: Køb Ethereum på Binance

Nu hvor du har en konto med tilstrækkelige midler på Binance, kan du købe Ethereum eller ether! I denne artikel vil vi diskutere den hurtigste og nemmeste måde at købe Ethereum på. Selvfølgelig er det også muligt at bruge den mere avancerede erhvervsdrivende. I vores omfattende Binance håndbog vil vi vise dig mere detaljeret, hvordan det fungerer.

  • Klik på Handel (Trade) i menu linjen
  • Klik på Convert
  • Vælg mellem en Marked eller Limit ordre
  • Vælg den valuta eller krypto, du ønsker at bruge
  • Klik på Forhåndsvisning af Konvertering (Preview Conversion)
  • Accepter ordren

Ethereum kopen

Du kan vælge mellem markeds og limitordrer, når du køber Ethereum. Med en markeds ordre køber du Ethereum direkte til den tilgængelige pris. Du kan bruge en limit ordre for at få mere kontrol over transaktionen: Du udfylder den maksimale pris, som du er villig til at betale for Ethereum (ETH).

Hvad er Ethereum (ETH)?

Før du køber Ethereum, spekulerer du sikkert på, hvad det egentlig er. Efter Bitcoin er Ethereum den største krypto i verden målt på markedsværdi. Ethereum token hedder Ether (ETH), og den blockchain, som det kører på, hedder Ethereum.

Ethereum blev grundlagt i 2015 af programmøren Vitalik Buterin. Ligesom Bitcoin er Ethereum en decentraliseret blockchain, hvor transaktioner kontrolleres. Det unikke ved Ethereum er dog de såkaldte smarte kontakter (smart contracts). Disse kan programmeres på blockchainen og gør det muligt for transaktioner at finde sted uden indblanding af en notar eller anden tredjepart.

Ethereum gør det også muligt at offentliggøre centraliserede applikationer (Dapps). Som følge heraf har Ethereum allerede bidraget til alle former for spil, tjenester og finansielle produkter. Et godt eksempel på dette er de ikke-fungible tokens eller NFTs. Efterhånden som flere brugere og tjenester bruger Ethereum, vil prisen på ether fortsat stige. Ether bruges faktisk til alle tjenester og applikationer, der kører på Ethereum.

Hvad kan du gøre med Ethereum?

Medmindre du er programmør, vil du sandsynligvis primært købe Ethereum for at spekulere. Der er mange spekulanter aktive på kryptomarkedet, hvilket også forklarer Ethereum’s volatilitet.

Hvis du har tillid til fremtiden for Ethereum, kan du også vælge at købe Ethereum regelmæssigt for et fast beløb. Ved at investere 1000 dollars i Ethereum hver uge eller måned kan du f.eks. få et gennemsnitligt afkast på den digitale valuta.

Du kan også satse Ethereum på Binance: Du vil så få et flot, ekstra afkast på din krypto. Når du ønsker at komme af med din Ethereum, kan du donere den til velgørenhed eller købe gaver til venner og familie. Mulighederne med Ethereum er stadig stigende!

Hvorfor skal du købe Ethereum på Binance?

  • Binance er den største kryptobørs i verden
  • Binance er hurtig: den kan håndtere 1.400.000 transaktioner pr. sekund
  • Binance er billigt: du betaler aldrig mere end 0,1 % i kommission

Har du lyst til at læse mere om Binance? Læs vores omfattende anmeldelse eller undersøg de største fordele ved Binance i denne artikel.

De seneste tips til at investere i Ethereum

Ethereum er bestemt et lovende kryptoprojekt: Det er dog tilrådeligt at sprede risikoen så meget som muligt. Derfor skal du ikke investere alle dine penge i krypto eller Ethereum specifikt. Dette vil forhindre dig i at pådrage dig et betydelig tab, hvis Ethereum ikke klarer sig så godt som forventet i fremtiden. I denne artikel kan du finde flere tips, der kan hjælpe dig, når du investerer i Ethereum.

Det er også vigtigt at sikre din Binance-konto ordentligt. Når du køber Ethereum og gemmer det på din Binance-konto, er der en chance for, at hackere stjæler din Ether. Det vil du selvfølgelig gerne forhindre, at det sker! I denne artikel hjælper vi dig med at sikre din Binance-konto. Ønsker du at sende Ethereum til en ekstern wallet? Dette kan være endnu mere sikkert! I denne vejledning vil vi diskutere, hvordan krypto wallets fungerer.

Ofte stillede spørgsmål om at købe Ethereum på Binance

Du betaler op til 0,1 % i transaktionsgebyrer, når du køber Ethereum på Binance. Du kan reducere disse gebyrer yderligere ved at besidde BNB eller ved at tilmelde dig på dette websted. Overvej også spreadet: Dette er forskellen mellem købs og salgsprisen. Denne forskel øges, når der er meget bevægelse på markedet.

Det er også muligt at købe dele af en Ether på Binance. Det betyder, at du kan investere i Ethereum på Binance med $10 eller $50.

Binance er en pålidelig og professionel part. Hvis du ønsker at købe Ether, er Binance et godt valg. Men det er ikke altid, at det går godt med at købe Ethereum. På grund af den høje grad af volatilitet er der altid en chance for, at du vil miste en stor del af din investering. Du bør derfor kun investere i Ethereum med penge, som du har råd til at tabe på lang sigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *