Hvordan fungerer Binance wallet? Binance wallet håndbog

Du kan bruge en online wallet på Binance gratis. Det kan dog være mere sikkert at opbevare nogle af dine kryptovalutaer på en ekstern wallet. I denne artikel vil vi diskutere i detaljer, hvordan Binance-wallet fungerer.

Hvad er en wallet?

Kryptovalutaer er i sidste ende ikke andet end computerkoder, der repræsenterer en værdi. En fare er, at disse koder falder i hænderne på hackere, så du kan miste dine kryptovalutaer. Derfor er det vigtigt at opbevare dine kryptovalutaer sikkert.

Normalt opbevarer du kryptovalutaer i en wallet. En wallet har både en offentlig og en privat nøgle. Med den offentlige nøgle kan du og andre brugere tilføje kryptoer. Den private nøgle giver dig fuld kontrol over denne wallet, og du bør aldrig dele den med andre brugere.

Cold eller hot wallet?

Når du opbevarer kryptoer i en wallet, der er forbundet til internettet, kalder vi det en hot wallet. En hot wallet kan lettere hackes, da det hele tiden er muligt at få adgang via internettet. Med en hot wallet er det dog lettere at handle kryptoer hurtigt.

Det er også muligt at opbevare krypto på en cold wallet. En cold wallet er ikke forbundet til internettet, hvilket gør den sværere at hacke. Du har særlige hardware-wallets, som du f.eks. kan opbevare i et pengeskab. Det er også muligt at opbevare dine kryptoer på en papier wallet: Dette er blot et stykke papir med en QR-kode.

Tilbyder Binance en gratis wallet?

På Binance er det muligt at opbevare alle de kryptoer, du køber, gratis. Dette sker faktisk straks, når du køber kryptoen. I din wallet oversigt (wallet overview) kan du straks se alle de kryptoaktiver, du har på Binance.

Crypto overview wallet

Det er risikabelt at have krypto aktiver på Binances online tegnebog på Binance. Hvis en hacker får adgang til din konto, kan du miste alle dine kryptovalutaer. At dette er en risiko blev klart i 2019, da hackere stjal 7.000 Bitcoins fra Binance-brugere. Heldigvis er Binance en pålidelig børs, og kunderne blev kompenseret for dette.

Når du ønsker at opbevare dine kryptoer i Binances gratis wallet, er det vigtigt at sikre din konto ordentligt. Vælg en stærk adgangskode, brug whitelisten for wallets og anvend 2FA-beskyttelse. I denne artikel vil vi diskutere i detaljer, hvordan du sikrer din Binance-konto bedre.

Hvordan opretter man en wallet på Binance?

Det er nemt at oprette en wallet på Binance! Hver bruger modtager Binance pungen gratis.

Har du endnu ikke en konto på Binance? Klik her for at åbne en konto. Vi deler vores vennerabat med dig, hvilket giver dig en permanent 20% rabat på alle dine transaktioner.

Ønsker du at læse mere detaljeret om, hvordan det fungerer at åbne en konto hos Binance? Vi vil diskutere dette i detaljer i denne artikel.

Overførsel af Binance-midler til en ekstern wallet

Når du har store mængder krypto, kan det være klogt at overføre en del af dine aktiver til en ekstern wallet. Fordi du ejer den private nøgle til denne wallet, har du maksimal kontrol over den.

Hvis du vil hæve kryptovalutaer til en ekstern wallet, skal du først navigere i menuen til Wallet og derefter Fiat og Spot.

Wallet fiat and spot

Klik derefter på “Hæve” i oversigten.

opnemen wallet Binance

Skift derefter til krypto.

crypto switch Binance wallet

Her kan du indtaste en ny wallet adresse eller vælge en adresse fra din adressebog. Det er klogt at bruge whitelist-indstillingen: Du kan kun sende krypto’er til wallet dresser på whitelist. Det gør det sværere for hackere at stjæle din krypto. Wallet adressen er den offentlige nøgle til din wallet.

Du skal også vælge det netværk, du vil bruge. Transaktioner verificeres på blockchain, og det koster penge. Afhængigt af kryptovalutaen kan du vælge mellem et eller flere netværk. Omkostningerne og behandlingstiden kan variere meget mellem netværkene.

Når der er meget travlt på et netværk, kan omkostningerne stige markant. Når gebyrerne er høje, kan det være klogt at vente et stykke tid, før du trækker din krypto.

Binance netwerk kiezen

Nogle netværk understøtter MEMO. Hvis den wallet, du vil sende krypto til, understøtter MEMO, skal du indtaste denne værdi. Andre børser kalder også MEMO for en dag, en etiket eller en note. Når du glemmer MEMO’en, kan dine krypto aktiver gå tabt.

Når du har indtastet alle data, får du en oversigt over din anmodning om udbetaling. Udbetalinger er sikrede: du skal ofte indtaste flere sikkerhedskoder. Binance sender disse sikkerhedskoder til din e-mail, telefon og Google Authenticator-applikation. I denne artikel kan du læse mere detaljeret, hvordan du aktiverer disse sikkerhedsmuligheder.

Bevestigingen opname verzoek

Sørg for, at alle oplysninger i transaktionen er korrekte. Hvis du begår en fejl, kan du miste hele dit udbetalingsbeløb.

Hvordan kan du indbetale kryptovalutaer til din Binance wallet?

Du kan selvfølgelig også tilføje kryptoer til din Binance wallet. For at gøre det skal du navigere til din wallet igen ved at klikke på tegnebog i menuen og derefter på fiat og spot.

Wallet fiat and spot

Klik derefter på indbetaling i oversigten.

Deposit wallet Binance

Klik derefter på deposit crypto.

Deposit crypto

I det første trin skal du indtaste den kryptovaluta, du ønsker at indbetale. Vælg derefter det netværk, du ønsker at bruge. Det er vigtigt, at dette netværk passer til det netværk, du bruger til at sende kryptoen; ellers kan du miste tokens.

Crypto storten stap 1

Du vil derefter se den adresse, du kan bruge til at sende krypto til din Binance wallet. Du vil også se MEMO koden; du skal angive denne kode, når du indbetaler kryptoerne.

Crypto storten stap 2

Start derefter tilbagetrækning på den platform, hvor dine kryptoer er gemt. Du modtager indbetaling på din Binance-konto, efter at blockchain-netværket bekræfter transaktionen. Binance vil derefter tilføje kryptoerne til din Binance wallet.

Forhøjelse af din udbetalingsgrænse

Med en ubekræftet konto kan du kun hæve en begrænset mængde krypto fra din konto. Det er derfor klogt at verificere din Binance-konto. Når du er verificeret, kan Binance bedre hjælpe dig, når noget går galt, og du kan hæve langt større beløb. I denne artikel kan du læse mere detaljeret om, hvordan du verificerer din konto.

Tip: Salg af dine kryptovalutaer

Du kan også sælge dine kryptovalutaer ved at overføre dem til en anden wallet. Jeg sender selv kryptoer til Bitvavo til dette formål. Hos Bitvavo kan du få udbetalt kryptoer til din bankkonto for et lavt transaktionsgebyr. Brug dette link for at åbne en konto hos Bitvavo & betal ikke mere end 0,25 % i transaktionsgebyr!

Trust Wallet: Binances wallet

Binance har også lanceret sin egen mobile wallet: Trust Wallet. Med trust wallet kan du opbevare kryptovalutaer på et eksternt sted, men stadig bevare maksimal fleksibilitet.

Du kan gemme alle kendte og mindre kendte kryptovalutaer på Trust Wallet: de understøtter i øjeblikket mere end en million forskellige kryptovalutaer. Desuden er det med Trust Wallet muligt at satse, hvilket kan indbringe dig op til 11% på årsbasis.

Med Trustwallet er der ingen, der har indsigt i dine transaktioner. Samtidig er det muligt at købe og sælge krypto med dit kreditkort. Det er vigtigt at sikre din telefon, når du bruger Trust Wallet. Er du nysgerrig? Besøg hjemmesiden for Trust Wallet.

Ofte stillede spørgsmål om Binance wallet

Binance wallet er beskyttet, og de tilføjer hele tiden nye sikkerhedsmuligheder. For eksempel kan du whiteliste eksterne tegnebøger, så hackere ikke bare kan trække dine kryptoer ud. Du kan også bruge enhedshåndteringen til at bestemme, hvorfra folk kan logge ind på din konto. Alligevel er det umuligt at sikre en konto 100 %, hvilket gør det klogt at flytte en del af dine krypto beholdninger til en ekstern hardware-wallet.

If your personal wallet gets hacked, you will probably lose all your crypto. It is therefore important to secure your Binance wallet. Transactions on the blockchain are permanent, so they cannot be reversed.

Dette afhænger sandsynligvis af hackets omfang. Da 7.000 Bitcoin blev stjålet af hackere i 2019, kompenserede Binance alle brugere med en særlig fond, som de har til dette formål. Hvis det nogensinde går helt galt i fremtiden, kan det selvfølgelig vise sig anderledes, hvis tingene går helt galt i fremtiden. Kryptovalutaer er decentraliserede og uregulerede, så risiciene er altid betydelige.

Ønsker du at læse mere om Binance?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *