Cum să îți ștergi contul Binance?

Nu ești complet mulțumit de contul tău Binance? În acest articol, te vom ajuta să îți ștergi contul Binance.

Pasul 1: Dezactivarea contului Binance

Înainte de a putea șterge contul Binance, trebuie mai întâi să-l dezactivezi. Acest lucru este, de asemenea, recomandat în cazul în care există probleme de securitate: va împiedica hackerii sau alte părți rău intenționate să îți fure fondurile.

Mergi în meniu la Profilul tău și apoi la setări de securitate. Aici poți face clic pe Dezactivare cont.

După ce ai dezactivat contul, nu îl vei putea reactiva timp de 2 ore.

Pasul 2: Șterge-ți contul

Îți poți șterge contul Binance doar atunci când nu mai există fonduri în contul tău. Acest lucru înseamnă că trebuie să existe mai puțin de 0,001 BTC în total în contul tău. Mai ai fonduri în contul tău? Atunci poți mai întâi să le retragi sau să le trimiți într-un portofel extern. În acest articol, îți explicăm cum să faci acest lucru.

După ce îți dezactivezi contul, vei vedea în mod normal opțiunea Șterge acest cont. Introdu apoi adresa ta de e-mail sau numărul de telefon și fă clic pe Confirmare pentru a șterge.

Nu găsești opțiunea pentru ștergerea contului? Atunci poți contacta serviciul pentru clienți al Binance.

Este indicat să îți ștergi contul Binance?

Nu aș recomanda ștergerea contului Binance. Ștergerea contului Binance este permanentă și îți vei pierde toate datele. Acestea includ istoricul comenzilor, ordinele deschise, prietenii recomandați și informațiile de securitate.

Nu uita că este gratuit să îți păstrezi contul Binance. Binance nu percepe taxe suplimentare dacă nu te conectezi pentru o perioadă de timp. Prin păstrarea contului, poți pur și simplu să te conectezi din nou la o dată ulterioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *